Over ons

Schadeherstelmeester is een initiatief van Broekhuis, PGA Nederland en Autoschade Herstel Groep: drie grote landelijke partijen. Het merk is een antwoord op de veranderende markt, die zich opdeelt in cosmetische (reguliere) schade en complexe schades waarbij merkexpertise essentieel is.

Omdat de automotivebranche zich in hoog tempo ontwikkelt, zoeken verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners de zekerheid van goed herstel bij complexe schades. Schadeherstelmeester biedt de oplossing.

Schadeherstelmeester stelt het belang van de klant centraal. Die is op zoek naar expertise. Daarom is het merk niet alleen voorbehouden aan het dealernetwerk, maar stelt het zich open voor elk ambitieus schadeherstelbedrijf dat aan strenge kwaliteitseisen voldoet.

Schadeherstelmeester geeft expertise een gezicht en een stem. Meesterschap is vakmanschap.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Dat maatschappelijk verantwoord en milieubewust ondernemen geen bijzaak is, bewijst Schadeherstelmeester met de certificaten van Duurzaam Repareren en Erkend Duurzaam. De richtlijnen die door deze onafhankelijke instanties zijn gepresenteerd, worden dagelijks door de Schadeherstelmeester bedrijven vertaald naar de werkvloer. Jaarlijks worden alle bedrijven opnieuw geaccrediteerd. Zo draagt Schadeherstelmeester op grootschalig niveau bij aan een gezonde toekomst voor iedereen.